Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. Epizoda - Finále - Finálové řeči

7. 4. 2020

Finálové řeči

Dnes probíhá poslední kmenová rada, při které se rozhodne kdo z finalistů zvítěží.

Naši finalisté jsou tito dva hráči

 

Boston

boston.jpg

 

 

 

Vašek

vasek.jpg

 

 

Nyní tito hráči mají šanci se obhájit před porotou, kterou tvoří sedm hráčů Fray, Leclerc, Odporko, Písečák, Simík, Daver a Ricky.

Zde jsou finálové řeči.

 

 

Vašek

Vážení přátelé, spoluhráči, velectěná poroto, diváci, moji milí fanoušci,

kdyby mi někdo před sérii řekl, že tady budu sedět tak bych si myslel, že si dělá srandu.
Tak než začnu chtěl bych nejdřív poděkovat Djembovi za skvěle zorganizovanou hru.
Do této série jsem se dostal na doporučení Johnyho (jmenoval se tu nějak H.R.O.P.T.R) a nelituji toho.
Původně jsem to bral tak, že si zahraji po boku Johnyho a Odporka a bude sranda. Johnyho bohužel brzy vyřadili a tak jsem se musel spolehnout na Odporka. Se kterým jsme si při kmenové fázi kryli záda. Bylo tu pár promíchání kmenů. Včetně toho, že jsem se dostal do kmene se Simčou což je stará dobrá známá. Takže jsme se okamžitě spojili. Na kmenovku jsem se do sloučení podíval snad jen jednou. Což byla velká výhoda. Na začátku sloučení jsme vytvořili silnou alianci já Simča a Daver. Takže jsme měli pevné 3 hlasy a vždycky jsme se mohli na sebe spolehnout. Bylo to příjemné mít ali kde jste se nebáli podrazů a tak. Když vypadl Kerny tak to byla poslední klidná rada. Pak už bylo spoustu blindu, spoustu remíz atd.
Bohužel ve sloučení už jsme byli s Odporkem každý na jiné straně. Kuriózní bylo že jsme si navzájem lhali o hlasování ale ve skutečnosti to bylo spíš "Já vím, že víš, že vím" A podle ostatních byl hrozba což je prostě pravda. Takže jsme vyřadili Odporka. Díky za to, že jsi mi při kmenové fázi hlídal prdel. Můj cíl ve sloučení byl dostat se do finále se Simcou kde by Simča následně vyhrála. A kdo ví možná by se to i povedlo. Bohužel Adam při důležitém hlasování tuto hru vzdal a tak jsme po tom co jsme si vybudovali důležitou většinu začínali odznova. ((a vím, že do podobné situace dostal Adam i Bostona a Rickyho ale oni měli aspoň ty skrytý symboly a mohli otočit hru. Samozřejmě oceňuji , že se dostali z těžké pozice)) Podraz od Adama bohužel stal krk Simču což pro mne osobně byla velká rána.. A také bych ji chtěl poděkovat, nemohl jsem si přát lepší spojenkyni Simi.
Pak jsem si ale uvědomil "Tyjoo co teď"
Když už tu nebyla Simča tak jsem si řekl, že se do toho teď opřu a udělám vše pro výhru.
Vyhrál jsem poslední 2 výzvy o imunitu což mě dostalo do finále.(bohužel to stálo krk Davera což pro mě byl další šok. A najednou jsem se ve hře ocitl sám. Každopádně děkuji i tobě Davere bez tebe bych v tom finále nebyl o tom žádná) Nebýt jak první tak druhé vyhrané výzvy tak ve hře nejsem to je jistý.
Celkově bych to zhodnotil jako dobrou serii bylo tu hodně zvratů a hodně alianci kevšemu aj dobré výzvy.
A proč hlasovat pro mě a ne pro Bostona?
Myslím, že moje hra byla lepší v tom, že jsem měl spojence kterým jsem mohl věřit. Z menšiny jsme se dostali do většiny. Z které jsme se kvůli Adamovi bohužel pakovali do starých kolejí. Nebýt tohoto tak by ve finále Boston nebyl. Ale na druhou stranu ti děkuji. Dostal si nakonec ze mě to nejlepší.
Narozdíl od Bostona jsem vyhrál nejdůležitější a dle mého názoru nejtěžší výzvy . Jeho přednost byla co jsem pochopil sociální hra. Mě ale už tolik neoslovila.
Strategicky a nakonec i fyzicky jsem byl o něco lepší já. BOSTONA JSEM SI DO FINÁLE VZAL protože jsem měl pocit, že vyhrát proti němu bude daleko těžší a bude to větší výzva (samozřejmě taky na poslední chvilinku přesvědčoval)

Vím, že většina z vás je z Bostonovi aliance.(porotci) Ale když si uvědomíte jakou jste měli většinu. A i přes to jsem se do toho finále prokousal. Bez použití skrytých symbolů a podobného. Tak si myslím, že si vítězství zasloužím víc. Byli jsme v menšině a to, že se do finále někdo z vás podívá se dalo čekat. Padlo to na Bostona. (kterého si jako hráče cením)

Doufám, že při hlasování budete hledět na předvedenou hru jak po fyzické, sociální tak i strategické stránce. A ne ským jste byli v alianci.

A 3 nejlepší zážitky v této serii?
1.Určo volání se Simčou heart
2.Poprvé se mi podařilo vyhrát finálové video (na třetí pokus) Toho si opravdu cením. Je to i skvělá vzpomínka ta realizace videa.
3. A určitě totálně šílený tukot srdce a pak ten pocit úlevy když to dopadlo dobře. To mě nikdy jiná hra k takovým emocím nedostala.

Tím bych to uzavřel. Na závěr chci poděkovat všem kdo se série zúčastnil.

 

 

Boston

Milá poroto,

sice na poslední chvíli, ale přece! Zkusím co nejstručněji napsat závěrečku. Nebudu se tu pokoušet o to nutit Vás, abych měl hlas ani Vás trápit sáhodlouhými slovy.

U Djemby moje kariéra Survu začala v listopadu roku 2013, kde jsem i vyhrál. Následovaly další série u něj, kde jsem byl 4.,7. a 3. Jednou jsem si zahrál i u Wexxe, kde jsem vyhrál, a také jednu hru u Davera. Pak éra Djembavoru skončila v ústraní a začal Kellyvor, kde jsem rovněž hrál 4x. První dvě hry jsem byl v porotě, pak měl na x let pauzu a poslední dvě hry v Heroes vs Villains a Dynamic Duos jsem nebyl ani ve sloučení, což mě moc mrzelo. Měl jsem pocit, že jsem už na tu hru starý a moje hra už je všem známá a mají mě přečteného. Když se ale Djemba díky koronaprázdninám rozhodl vrátit Djembavor na výsluní, nemohl jsem odmítnout, vždyť jsem tu začal svou bohatou kariéru. A tak hra začala. Moje cíle byly jasné - Top 3 Já, Odporko a Písečák. Byly 4 kmeny po čtyřech hráčích, a po dvou výzvách twist, má Laguna nemusela na kmenovku ani jednou, a i kdyby, šel by Karel. Navíc jsem našel první den hry symbol.Pak se sloučili 4 kmeny do dvou. Tam jsem se zpočátku necítil komfortně, ale nakonec jsme kromě jedné výzvy vše vyhráli. V deseti pak bylo sloučení a bylo to jasné, 5 na 5. Do aliance jsme vzali Leclerc a Freezeho, ale zaráz jsem se snažil mít dobrý kontakt s Vasilem a Simíkem. No a vypadl Freeze, jelikož Ricky zahrál skvěle symbol (a já zas zbytečně) a pak Fray, o kterém jsem nevěděl, co si myslet, a tak ho všichni dali. Bylo nás osm a tam zase skvěle zahrál symbol Daver a vypadla Leclerc. V tu chvíli se mně a Odporkovi stala nemilá věc, byli jsme v menšině, ale ukecali jsme Rickyho, ať jde k nám. Pak se ale otočila perspektiva hry, když Písečák zradil a vypadl můj největší spojenec ve hře a zradil ten druhý největší. Byli jsme s Rickym sami, ale nevzdali to. Písečák pak hru vzdal, já vyhrál imunitu.

Já pak znovu vyhrál výzvu a navíc Ricky našel symbol, a tak jsme vyřadili Simíka, a byli jsme 4. Pak mi bylo jasné, co bude dál, a šel jsem do souboje v rozstřelu s Daverem, kterého jsem pak porazil. V TOP 3 pak Ricky musel vyhrát výzvu, jelikož se mi pokazil notebook. Nestalo se tak a tak vyhrál Vasil a vzal si do finále mě, kde nyní jsem.
Myslím, že jsem do hry dal vše, a v TOP 6 vyhrál dvě důležité výzvy, porazil Davera a Vašek si mě pak vzal do finále, kde pi sedmi letech znovu u Djemby jsem!
Vašek odehrál hru, lterou respektuji, nebýt smůly u symbolů měl bych podobnou hru jako on, ale já se dostal z nulové šance do finále!
Je proto jen na Vás, komu dáte hlas, myslím, že ve finále sedí hráči, co do hry dali všechno.

Nezbývá než Vám všem poděkovat za hru, a hlavně Djembovi, kterému vyjadřuji respekt, že hru uspořádal, to u něj jsem si udělal jméno. Hra měla vysokou kvalitu díky blindsidům, skvěle zahraným symbolům, spojenectvím, která fungovala, a také díky fajn lidem, kteří tu byli. Užil jsem si to na max a třeba jednou zase zahrajeme. DĚKUJI ZA VŠE, MÁM VÁS RÁD!

PEACE smiley

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář